Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

Apartman ASJA

Apartman ASJA ima odlicnu lokaciju na starom gradu na uglu  Kneza Milosa i Bircaninove ulice. Na samo 10 min hoda od autobuske i zeleznicke stanice, kao i trga Slavija jednog od najvecih kruznih Trgova u Beogradu u centru grada i na samo desetak minuta od Klinickog centra srbije. U okolini zgrade gde se nalazi apartman nalaze se zgrade Vlade republike Srbije, kao i Ministarstvo Inostranih poslova, a takodje se u okolini nalazi i veliki broj ambasada i rezidencija. Na samo 15 min hoda od apartmana nalazi se veliki broj klubova (klubovi u Sava Maloj) a takodje se tu moze izaci i na setaliste pored Save. Sa autobusima javnog gradskog prevoza odlično je povezan sa ostalim delovima grada (preko kneza milosa, slavije, nemanjine).

 Apartman ASJA je moderno namesten, potpuno renoviran prostran apartman idealan za boravak vise osoba, porodica i gostiju koji dolaze poslom. Ima dve odvojene spavace sobe i veliku dnevnu sobu sa kuhinjom. U jednoj spavacoj sobi nalazi se  bračni krevet i dva kreveta za jednu osobu, a u drugoj spavacoj sobi nalazi se dva singl kreveta. Takođe u dnevno sobi se nalazi velika ugaona garnitura za jos dve osobe. Ukupno u apartmanu moze boraviti 9 osoba (pomocni dushek). Apartman je u potpunosti opremljen, poseduje bezicni internet WiFi, kablovsku televiziju, čiste posteljine, peškire. Apartman je okrenut ka dvorištu zgrade tako da je idealan za odmor jer je udaljen od gradske gužve i galame. Apartman poseduje i veliku terasu sa pogledom na dvoriste zgrade.

 Lokacija: centar, Birčaninova 16, 2 sprat

Opremljenost: LCD TV, bežični WiFi, potpuno opremljena kuhinja, terasa, lift u zgradi,  

kvadratura: 75m2

broj osoba: do 9

 

CENOVNIK

broj osoba po danu
 1 dan  2-3 dana
 4-7 dana8-14 dana
 15-21 dan

 22-30

dana

 1 - 2  osobe45 € 40 €
 35 €33 € 30 € 25
 3 - 4  osobe55 € 50 € 45 €40 €
 35 € 30
 5 - 6 osoba80 € 75 € 65 €50 € 45 € 35
 7 - 8 osoba90 € 100 € 75 €60  55 € 40

 Boravišna taksa po osobi/ po danu iznosi 151 dinara (1,3 )

 

Vise slika mozete pogledati u galeriji!

 


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button