Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

Apartman Beogradska 1

Apartman Beogradska 1, Beogradska 2 (2 osobe) i Beogradska 3 (4 ososbe) se nalaze u istoj zgradi na istop spratu. Locirani su u centru grada, blizu kruznog toka "Slavija", nekoliko minuta hoda od Terazijske fontane, Trga Republike, Tasmajdanskog parka i Klinicko Bolnickog Centra.

Autobus koji vozi do aerodroma je 100m udaljen. Glavna autobuska i zeleznicka stanica su nekoliko minuta hoda daleko. Cvetni trg sa preko 20 atraktivnih kafica i basti je bas iza ugla.

Apartman se nalazi u veoma mirnoj zgradi. Potpuno je opremljen novim kucnim aparatima i namestajem. Apartman ima bracni lezaj velicine 200x160cm. Kuhinja je potpuno opremljena. Ako doputujete automobilom, mozete se parkirati u ulici (zona2) ili u javnoj garazi "Slavija" koja je udaljena 100m.

 

Opremljenost:  klima uređaj, besplatan pristup internetu i kablovska TV, LCD TV.

lokacija: centar, Beogradska   

broj osoba: do 2                                

kvadratura: 30 m2  

Cenovnik

broj osoba po danu
 1 dan
 2-6 dana
 7-15 dana 16-21dana
 21-30 dana
 1 -2 osobe 40 €35 € 32 €     30 € 25 €

Boravišna taksa po osobi/ po danu iznosi 135 dinara (1,3€) 

Nova Godina: 60eura minimum 5 noćenja


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button