Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

Apartman Charm

Belgrade Charm je potpuno renoviran stan u srcu Beograda u jedinstvenoj zgradi koja je sagrađena početkom 19. veka. Ušuškan je u slatkom dvorištu koje doprinosi miru i tišini. Stan ima dve sobe, jednu veliku koja je opremljena francuskim ležajem, televizorom, dvema foteljama, klubskim stolom i jednim plakarom i trpezariju. Plafoni koji su visoki tri metra daju mu još više na prostranosti. Takođe ima i odvojenu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom.

 

Stan je idealna kombinacija za one koji žele da osete puls grada, a opet da ostanu u mirnom kraju. Nalazi se u Dositejevoj ulici, na gornjem Dorćolu, nekoliko koraka od Skadarlije i trista metara od Knez Mihajlove. Stan je takođe blizu Kalemegdana i Sava Male gde se nalaze najbolji beogradski klubovi. Mesto Vam pruža jedinstvenu kombinaciju duha starog Beograda I njegovog modernog načina života.

 

  

Opremljenost: besplatan WiFi internet, potpuno opremljena kuhinja (osim rerne, aspiratora i mašine za pranje sudova), etazno grejanje, klima, masina za pranje vesa.

lokacija: centar, Dositejeva 16 , prizemlje

broj osoba: do 2                       

kvadratura: 42 m2 

  

CENOVNIK

broj osoba po danu
1 dan
 2-3 dana 4-7 dana
 8-14 dana
 15-21 dana 22-30 dana
 1-2 osobe45 € 40 €35 €33 €30 €25 €
 3 -4 osobe
55 € 50 €40 €37 €35 €30 €

 Boravišna taksa po osobi/ po danu iznosi 140 dinara (1,3 )


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button