Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

Apartman Dobračina

Apartman Dobračina s  nalazi u strogom centru Beograda, na Dorćolu u Dobračinoj ulici. U blizini ulice Strahinjica Bana  gde se nalaze poznati beogradski kafići  i restorani . Apartman se nalazi na 100m od  Knez Mihajlova ulica centralne gradske pešačke ulice, Trg Republike-centralni trg Beograda, Kalemegdan-Beogradske tvrdjave koja predstavlja najvredniji kulturno-istorijski spomenik u Beogradu, Terazije, kao i Skadarlije takozvane boemske četvrti u kojoj se nalazi veliki broj tradicionalnih Beogradskih kafana.

Jednosoban komforan apartman od 50m2 u samom centru grada.  Stan se nalazi na 7-om spratu u stambenoj zgradi sa 8 spratova u zgradi sa liftom. Pogodan je za boravak 2-4 osobe. Poseduje dve odvojene sobe, kuhinju i kupatilo i malu terasu sa pogledom na dvoriste. U dnevnoj sobi je kauč na rasklapanje gde komotno mogu da spavaju dve osobe i sofa, a u spavaćoj sobi je bračni krevet.

 

Opremljenost: LCD TV, besplatan WiFi internet,potpuno opremljena kuhinja . centralno grejanje, klima,..
 

lokacija: centar, Dobračina 10, 6 sprat (zgrada poseduje lift)

broj osoba: do 4 (2+2)                        
kvadratura: 
35 m2

 

CENOVNIK

br dana/

br osoba

     1

   dan

   2-3

  dana

    4-7

   dana

   8-14

   dana

  15-22

   dan

  21-30

    dana

  31+

  dana

 1-4

osobe

  50 €

   45 €

   40 €    38 €     35 €   30 €

  25 €


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button