Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

Apartman Jezz

Apartman Jezz je moderan i savremeno dizajniran stan koji se nalazi u strogom centru Beograda, na Dorćolu u Jevremovoj  ulici. U blizini ulice Strahinjica Bana  gde se nalaze poznati beogradski kafići  i restorani. Apartman se nalazi na 100m od  Knez Mihajlova ulica, Trg Republike, Kalemegdan, Terazije, kao i Skadarlije takozvane boemske četvrti.

 Apartman se sastoji od prostorije u kojoj se nalazi bračni krevet i sofa na razvlačenje. Takodje u apartmanu se nalazi potpuno opremljena kuhinja i kupatilo. Veoma moderno uredjen apartman u centru Beograda idealan je za dvoje. Apartman se nalazi na prvom spratu.

Opremljenost: LCD TV, besplatan WiFi internet,potpuno opremljena kuhinja . mermerni radijator, klima, 

lokacija: centar, Gospodar Jevremova 

broj osoba: do 3 (2+1)                      

kvadratura: 22 m2 

CENOVNIK

 Broj osoba

po danu

 2-7 

dana 

 7-15

dana 

 15-30

dana 

 1-3

osobe 

 43 37 31


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button