Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

Apartman KALIŠ

Apartman KALIŠ se nalazi u strogom centru grada, tačno preko puta Kalemegdana-Bepgradske tvrdjave koja predstavlja jedan od najbitnijih kulturno-istorijskih spomenika Beograda a takodje je danas i prelepi park koji predstavlja pravu prirodnu oasu u centru grada. Na samo nekoliko minuta od Knez Mihajlove ulice koja je glavna pesacka zona u centru Beograda. Nedaleko od apartmana je i ulica Strahinjica Bana u kojoj se nalaze mnogobrojni kafici i restorani koji su veoma moderni i poseceni tokom cele godine. Apartman KALIŠ je lokacijski tamo smesten da ceo Beograd mozete upoznati i istraziti pesaka. Ukoliko ste ljubitelji reka i volite da uzivate u mirnoj setnji  pored reke na samo par minuta od apartmana mozete otici na setaliste pored dunava gde se nalazi i sportsko rekreativni centar gde postoji otvoreni i zatvoreni baze, staza za bicikle, teretana i tu se takodje nalazi NOVAK teniski centar.

Apartman se sastoji od sobe i kuhinje sa terpezarijom, i takodje apartman poseduje i terasu koja  pruza pogled na Kalemagdan.

 

 Opremljenost apartmana: WiFi Internet, LCDTV, kablovska TV, centralno grejanje, kompletno opremljena kuhinja,  klima

 

LOKACIJA : Centar,Tadeuša Košćučka

KVADRATURA : 30 m2

BROJ OSOBA : do 2

 

CENOVNIK

broj osoba po danu
1 - 6 dana
 7-15 dana 16-21 dana
 22-30 dana
 30+ dana
 1-2 osobe50 € 47 €43 €40 €dogovor

 Boravišna taksa po osobi/ po danu iznosi 140 dinara (1,3 )


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button