Stan Za Dan - Apartmani Beograd

Apartmani i privatni smestaj u Beogradu po najpovoljnijim cenama.-Stan Za Dan-Apartmani u Beogradu-Apartmani Beograd

ROYAL PANORAMA APARTMAN

ROYAL PANORAMA APARTMAN se nalazi u najuzem centru grada na uglu Dositejeve ulice i Strahinjića Bana na Dorćolu-takozvanoj "Silikonskoj Dolini"! Lokacija apartmana je idealna za istraživanje i upoznavanje Beograda jer se nalazi u samom centru grada, na samo 5 minuta hoda od glavne pešačke ulice Knez Mihajlove, centralnog Trga Republike na kome se nalaze Narodno pozorište, narodni Muzej, takodje se apartman nalazi na samo 5 minuta hoda od Kalemegdana-Beogradske tvrdjave koja predstavlja najvredniji kulturno'istorijski spomenik Beograda, a takodje danas predstavlja i predivan park u centru graeda. Za one koji vole šetnje pored reke na samo desetak minuta od apartmana se nalazi predivno šetalište pored Dunava gde se nalazi i sportsko rekreativni centar koji ima otvoreni bazen, zatvoreni bazen a takodje se tu nalazi i NOVAK centar (škola tenisa).

Apartman se nalazi na prvom spratu zgrade i poseduje malu terasu koja gleda na privatno dvoriste. Zgrada u kojoj se nalazi apartman poseduje interfon i video nadzor. Takodje apartman poseduje potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo.

 

Opremljenost: LCTV, besplatan WiFi internet, kablovska TV (CATV), opremljena kuhinja, mini bar, 

 

Lokacija: Centar ,Dositejeva, Dorcol

 

broj osoba: do 2

 

CENOVNIK

broj osoba po danu
1-3 dan
 4-7   dana8-14   dana
 15-21 dana
 22-30 dana 30+ dana
 1 -2 osobe42 € 40 €38 €36 €35 €30€

 Boravišna taksa po osobi/ po danu iznosi 140 dinara (1,3 )

                                        


Kontakt / Contact


Mob:  +381 (0)66 12 11 12

email: bgapartments4u@gmail.com

           stanzadan@gmail.com

Poštovani gosti, u cilju što evikasnije  rezervacije apartmana koji bi zadovoljio sve Vaše zahteve,  najbolje  bi bilo da nam prvo pošaljete email sa svim potrebnim informacijama (datum, lokacija, broj osoba, cena itd.), a mi ćemo Vam proslediti linkove ka slobodnim apartmanima koji bi Vama najviše odgovarali. Ukoliko imate dodatna pitanja uvek nas možete kontaktirati telefonom ili emailom. Stan ZA dan

My status
Webs Counter

Twitter Tweet Button