Stan Za Dan
Apartmani Beograd

stanzadan@gmail.com
bgapartments4u@gmail.com
 
(+381) 066 12 11 12

Apartman Jevremova

 APARTMAN JEVREMOVA se nalazi u najstrozem centreu grada u Jevremovoj ulici. Na samo 300 metara od knez mihajlove  i 400 metara od parka i tvrdjave Kalemegdan koja predstavlja jedan od najvaznijih kulturno-istorijskih spomenika Beograda. Nedaleko od apartmana se nalazi mnostvo restorana i kafica. Takodje je apartman svega 500 metara udaljen od Skadarlije, boemske cetvrti Beograda u kojoj dominiraju stare Beogradske kafane. Nedaleko od apartmana se nalazi i ulica sa trenutno najposecenijim kaficima i savremenim restoranima u Beogradu, Strahinjica Bana koja se jos i naziva Silikonska dolina. Takodje pesaka se veoma lako od apartmana moze doci do predivnog setalista pored reke, gde se nalazi sportsko-rekreativni centar, kao biciklisticka staza kojom se moze stici do Beogradskog jezera Ada ciganlija.

 

Apartman se sastoji od dnevne i spavace sobe  sa vrlo udobnim francuskim lezajem. U dnevnoj sobi se nalazi sofa na razvlacenje , a takodje se u apartmanu nalazi i pomocni lezaj koji se po zelji moze staviti u spavacu sobu!. Apartman se nalazi na 5 spratu u zgradi sa liftom, tako da se sa terase apartmana pruza predivan pogled na Dorcol, jedan od najstarijih kvartova u Beogradu. Apartman takodje poseduje potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo.

  

Opremljenost apartmana: WiFi Internet, 2xLCDTV, centralno grejanje, kompletno opremljena kuhinja, ves masina, fen, pegla i daska za peglanje, mikrotalasna, klima 

 

LOKACIJA : Centar, Gospodar Jevremova

KVADRATURA : 45m2

BROJ OSOBA : do 5 ( 2+2+1) 

 

CENOVNIK
broj osoba po danu
 1-3 dana  4-7 dana
 8-14 dana15-21 dana
 22-30 dana
 1 - 4  osobe50 € 45 €
 43 €40 € 36 €
       5  osoba60 € 55 € 53 €50 €
 46 €

 Boravišna taksa po osobi/ po danu iznosi 140 dinara (1,3 )